Hapësirë e re bashkëpunuese!

Hapësira e bashkëpunimit përveç që ofrojnë ambient adekuat të punës, me internet cilësor dhe paisje të duhura, ato poashtu e nxisin bashkëpunimin, e përforcojnë ndjenjen e komunitetit dhe rrisin kreativitetin përmes këmbimit të ideve.
Përmes coworking space ne do të përforcojmë ndjenjën e komunitetit dhe kolaborimit që ofrohet në ambientet e përditshme, duke i zbutur pjesët që kanë të bëjnë ekskluzivisht me rekreacion.

Pakot dhe ofertat:

Nomad
 • Tavolinë fleksibile 10 orë në javë
 • Dhoma e takimeve
 • Kartelë anëtarësie
 • Hapësira e ngjarjeve
 • Printer
20€ / muaj
Nomad plus
 • Tavolinë fleksibile 40 orë në javë
 • Dollap
 • Dhoma e takimeve 2 orë në javë
 • Kartelë anëtarësie
 • Printer 20 faqe ne muaj
40€ / muaj
Komod
 • Tavolinë e dedikuar
 • Dollap
 • Dhoma e takimeve 4 ore ne jave
 • Kartelë anëtarësie
 • Printer 20 faqe color / 50 faqe bardh e zi ne muaj
75€ / muaj
Zyre
 • Tavolinë e dedikuar
 • Fioka të tavolinës
 • Dollap
 • Dhoma e takimeve pa limit
 • Kartelë anëtarësie
 • Hapësira e ngjarjeve 1 në muaj
 • Printer 200 faqe në muaj
125€ / muaj